Следва

Кожата на мечтите ВИ!

Стани част от първата онлайн академия за влогъри!

Да бъдеш инфлуенсър- звучи като идеалната професия, нали?

Beauty News преди 5 години

Да изкраваш пари, прекарвайки времето си в социалните мрежи, да си известен и обожаван и първи да опитваш нови продукти и услуги. Може би това е мечтата на много хора, но истината е, че макар и да изглежда като лесно занимание на пръв поглед, оказва се това е занимание, което изисква много отдаденост и добри познания в много сфери.

Ето защо AVON реши да създаде първата академия за влогъри онлайн, от която всеки, който се интересува от тайните на тази професия, може да научи супер интересни практически съвети. Водещ на академията Vlogging but how e Ели Димитрова, лицето зад един от най-успешните beauty YouTube канали MakeUpButHow.



Тя ще сподели в 5 последователни видеа за натрупания през годините влогърстване опит, ще разкрие тайни от кухнята на своя проект и ще даде безценни съвети за всеки начинаещ инфлуенсър. В края на кампанията трима от всички включили се в академията и приели предизвикателството на Ели ще бъдат подкрепени от AVON в техния летящ старт като beauty влогъри. Те ще получат подкрепа от козметичния бранд за бъдещи съвместни проекти и продукти, които да тестват преди всички други.



Достъп до академията Vlogging but how има всеки, който поръча течното червило Mark от актуалната Брошура на AVON и регистрира кода от своята скреч карта. Така може да разбере дали печели и една от 1000 Big&Extreme спирали, които сега се предлагат като подарък ексклузивно, а ще бъдат достъпни на пазара от началото на септември.
Скреч картите ще могат да се регистрират до 26 август. Може да участваш с неограничен брой кодове и да спечелиш толкова награди, колкото късмет имаш!



Течно червило Avon Mark има 20 ослепителни блестящи и матиращи нюанса, сега и 8 нови цвята специално за лятото. Трае с часове без да изсушава устните, с удобен апликатор за прецизно нанасяне е и не се разтича.
Спиралата Mark Big&Extreme идва с обещание за екстремен обем и дължина отвъд ограниченията на миглите.


 

More Beauty News