Следва

След Кличко, Хейдън си намери нов мъж

Win it: Be the girl with the green dress!!!

Една рокля + много награди от Henkel Bulgaria = the cool new GAME IN TOWN!

All About Life преди 5 години

Be the girl with the green dress & enoy the city!





С доза приятен състезателен дух обявяваме новата ни лятна игра за спечелването на магически красивата тюркоазена рокля от снимката! Точно както си поиграхме с fashion интерпретацията как ние бихме носили тази рокля, ви предизвикваме и вие да си поиграете, споделяйки тази снимка от сесията:





Условието: Лесно!
Сподели снимката в инстаграм профила си с включени тагове #perwollbulgaria и #viewsofia, както и отбелязване с @viewsofia.

Easy, нали! >>>








Освен роклята - голямата ни награда в съвместната инициатива с Henkel България, имаме и още награди за 30 печеливши участника, в които участва и новия продукт Perwoll Care & Refresh, който е перфектният препарат за поддръжка и пране на синтетични и миксирани материи. Със специалната си технология Deo-tech, която неутрализира миризмите и се грижи за изкуствените и смесените материи, си осигурявате свежест в продължение на 24 часа носене на дрехите. И в града, и на курорт, и винаги! Perwoll Care & Refresh ви гарантира, че можете спокойно да следвате модните тенденции, без да се тревожите за неприятни аромати.



От днес 10.08.2018, в рамките на един месец, до 10.09.2018 ще очакваме вашите споделяния и тагове, а на 15 Септември на случаен принцип ще обявим ГОЛЕМИЯ победител и 30-те от вас, спечелили наградите от Perwoll.

p.s. Важно е профилите на участващите да са отворени, за да можем по лесен и достъпен начин да следим тяхното участие.





It's easy.
Share.Tag.Win. 


Условия на играта на View Sofia Perwoll

1. Организатор: "View Sofia" и "Хенкел България" ЕООД
1. Организатор:
1.1. Играта " Capture your fashion & FRESH moment" ( по нататък наричана "Играта"), се организира и провежда от "View Sofia" и "Хенкел България" ЕООД.
1.2. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията на официалните правила.
1.3. Организаторът си запазва правото да модифицира или променя правилата, но не преди публичното оповестяване на промените по начина, по който правилата са били първоначално оповестени.
1.4. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира от Играта участници, които по негова преценка нарушават официалните правила на Играта или не отговарят на условията за участие в Играта.
1.5. Официалните правила са достъпни безплатно за всеки заинтересован в периода на Играта (oт 10.08.2018 до 10.09.2018) - на сайта ViewSofia.com
2. Период и територия на провеждане на Играта:
2.1. Играта стартира на 10.08.2018 и продължава до 10.09.2018 и се провежда в сайта ViewSofia, и всичките социални канали на медията.
2.2 Победителят ще бъде обявен в сайта на View Sofia.com и социалните канали на ViewSofia.
2.3. В случай, че Организаторът реши да съкрати или удължи срока на кампанията, това ще бъде оповестено публично в сайта на View Sofia, както и в социалните канали.
2.4. След приключване на Играта, Организаторът не носи отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че Играта все още продължава.
3. Условия на играта:
Споделете снимката от сесията с роклята в Инстаграм и подкрепете с хаштаговете: #viewsofia #perwollcareandrefresh и @viewsofia.
3.1. В Играта могат да вземат участие само пълнолетни граждани на Република България, които не са служители на View Sofia и на „Хенкел България“ ЕООД.
3.2. Всеки един участник има право да участва само веднъж, за срока на играта.
4.1.. Победителят ще бъде обявен на 15.09.2018.
4.2. Победителят ще бъде избран на случаен лотариен принцип. Ако участник, който спечели наградата не си я потърси в 14 дневен срок след обявяването му, ще бъде анулиран и ще бъде избран нов на негово място. Принципът на лотария се запазва.
5. Награди:
5.1. Голямата наградата е примиум тюркоазена рокля. Следващите 30 участника в играта ще получат пакет продукти от Perwoll (Perwoll Care&Refresh 900ml, Perwoll Care&Repair 900ml, Perwoll Renew Advanced Color 900ml).
5.2. Победителят на голямата награда ще може да я получи на място в офиса на „Хенкел България" ЕООД, а останалите 30 човека, спечелили продукти на Хенкел – на място в офиса на ViewSofia. Всички награди се предават само срещу удостоверяване на валиден личен документ.
5.3. Наградата не може да бъде заменяна за паричната й равностойност.
6. Удостоверяване пазарната стойност на наградата в съответствие с изискванията на ЗОДФЛ. Лични данни
"Хенкел България" ЕООД се задължава да осигури и предостави на участник, който е спечелил голямата награда на стойност над 30 лева, документ, удостоверяващ стойността на наградата.
За тази цел и в изпълнение на изискванията на Закона за облагане доходите на физическите лица (ЗОДФЛ), печелившият на голямата награда предоставя на „Хенкел България“ ЕООД лични данни, както следва: трите имена и ЕГН за издаване на служебна бележка по чл. 45, ал. 7 за доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ.
ViewSofia и „Хенкел България“ ЕООД поемат задължението, съгласно правилата на Общия регламент за защита на личните данни и Закона за защита на личните данни, да събира и обработва личните данни, предоставени от участниците в Промоцията, единствено по повод и във връзка с Промоцията, съгласно условията на изрично предвиденото съгласие, предоставено във формата за участие.
Събирането и обработката на личните данни се базира на законови разпоредби, които оправдават тези опера¬ции въз основата на това, че обработката е необходима за провеждане на томболата.
Спечелилият голямата награда има гарантирано право на достъп, корекция, изтриване, ограничаване обработването или на преносимост на данните съгласно Регламента за защита на личните данни, на електронна поща на адрес: [email protected].
Оттеглянето на съгласието не влияе върху законосъобразността на обработката, основана на съгласието, преди неговото оттегляне.
ViewSofia, „Хенкел България“ ЕООД и свързани с него лица няма да препращат предоставите лични данни на трети страни, освен за издаване на служебна бележка в съответствие с данъчното законодателство.
Организаторът ще съхранява предоставените лични данни за срок от 5 (пет) години след края на промоцията за целите на данъчното законодателство, след което същите ще бъдат изтрити.
Спечелилият наградата следва да ползва служебната бележка при подаване на своята годишната данъчна декларация във връзка със Закона за данъците върху доходите на физическите лица.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 20 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.