Всички носят: Лукс в бяло

Всички носят: Лукс в бяло

Луксозен вид, който лесно би могъл да се обърка с изключително дизайнерско предложение..

При случаен или все пак не чак толкова преглед на социалните мрежи миналата седмица, попаднахме на страхотния корсет-топ от британския хай стрийт бранд Hey Girl Store. Разказахме ти за него тук, по време на импровизираната ни шопинг обиколка, която завърши особено ползотворно за гардеробите, а и настроението ни.

След втори по-задълбочен поглед, разбираме, че популярността на красивия топ е всъщност много по-голяма от очакваното. Десетки момичета с отличителен стил бързат да публикуват своите стайлинг интерпретации по темата, а резултатите заслужават да се видят.

Структурираният силует придава на топа луксозен вид, който лесно би могъл да се обърка с изключително дизайнерско предложение, а допълненията като облечени в плат копчета и преувеличен обем в буфан ръкавите, завършват картинката подобаващо.

Нежният бял тон, както и изчистените линии, които едновременно с това са и самодостатъчни за впечатляващ ефект, който няма нужда от допълнително "ухажване", за да разцъфне. Хубав чифт джинси, както и едни сандали на висок ток, смятаме, олицетворяват всичко необходимо за завършването на превъзходната визия.

Поръчваме за скромните 65 паунда оттук

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.