Следва

Красотата в кадри: Белучи през 90-та

Всички носят: Лукс в бяло

Луксозен вид, който лесно би могъл да се обърка с изключително дизайнерско предложение..

All fashion преди 5 години

При случаен или все пак не чак толкова преглед на социалните мрежи миналата седмица, попаднахме на страхотния корсет-топ от британския хай стрийт бранд Hey Girl Store. Разказахме ти за него тук, по време на импровизираната ни шопинг обиколка, която завърши особено ползотворно за гардеробите, а и настроението ни.

След втори по-задълбочен поглед, разбираме, че популярността на красивия топ е всъщност много по-голяма от очакваното. Десетки момичета с отличителен стил бързат да публикуват своите стайлинг интерпретации по темата, а резултатите заслужават да се видят.

Структурираният силует придава на топа луксозен вид, който лесно би могъл да се обърка с изключително дизайнерско предложение, а допълненията като облечени в плат копчета и преувеличен обем в буфан ръкавите, завършват картинката подобаващо.

Нежният бял тон, както и изчистените линии, които едновременно с това са и самодостатъчни за впечатляващ ефект, който няма нужда от допълнително "ухажване", за да разцъфне. Хубав чифт джинси, както и едни сандали на висок ток, смятаме, олицетворяват всичко необходимо за завършването на превъзходната визия.

Поръчваме за скромните 65 паунда оттук

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.