Следва

Обичта на известните: Кристиано & Джорджина в Милано

След Кличко, Хейдън си намери нов мъж

Нова страница, нов мъж...

Celebrities преди 5 години

Само няколко дни след официалната раздяла с Кличко, Хейдън Пенетиър вече има нов мъж до себе си.

Папараци уловиха 28-годишната актриса в обятията на нов мъж, като дори разобличиха самоличността му.

Оказва се, че възлюбеният на Пенетиър - Брайън Хикърсън, е колкото нея и също има амбиция да преследва актьорска кариера.

"Той е от Южна Каролина и наскоро се премести в Лос Анджелис, за да преследва мечтата си да бъде актьор. В момента активно ходи по кастинги", издава близък от приятелският кръг на актрисата, като издава още, че Хейдън и новият й се запознават чрез общи познати.

Любопитното е, че преди да се отдаде на Хейдън Брайън се е гушкал с модела Баскин Чемпиън, на която доскоро бе преписван роман с Джъстин Бийбър.

Според източници отношенията между Пенетиър и Хикърсън вече са доста сериозни и двамата се виждат от месеци, въпреки това блондинката все още комуникира с бившия си Кличко.

"Двамата все пак имат дъщеря. Те са голяма част от живота на другия и така ще си остане винаги", твърди познат на екс звездната двойка.

Владимир Кличко и Хейдън Пенетиър запонаха да се срещат през 2009 година, а четири години по-късно именитият боксьор поиска ръката на актрисата, но до сватба така и не се стигна. Двамата обаче станаха родители през зимата на 2014-та година, когато на бял свят се появи дъщеря им Кая Евдокия.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.