Следва

Обичта на известните: Кристиано & Джорджина в Милано

След Кличко, Хейдън си намери нов мъж

Нова страница, нов мъж...

Celebrities преди 5 години

Само няколко дни след официалната раздяла с Кличко, Хейдън Пенетиър вече има нов мъж до себе си.

Папараци уловиха 28-годишната актриса в обятията на нов мъж, като дори разобличиха самоличността му.

Оказва се, че възлюбеният на Пенетиър - Брайън Хикърсън, е колкото нея и също има амбиция да преследва актьорска кариера.

"Той е от Южна Каролина и наскоро се премести в Лос Анджелис, за да преследва мечтата си да бъде актьор. В момента активно ходи по кастинги", издава близък от приятелският кръг на актрисата, като издава още, че Хейдън и новият й се запознават чрез общи познати.

Любопитното е, че преди да се отдаде на Хейдън Брайън се е гушкал с модела Баскин Чемпиън, на която доскоро бе преписван роман с Джъстин Бийбър.

Според източници отношенията между Пенетиър и Хикърсън вече са доста сериозни и двамата се виждат от месеци, въпреки това блондинката все още комуникира с бившия си Кличко.

"Двамата все пак имат дъщеря. Те са голяма част от живота на другия и така ще си остане винаги", твърди познат на екс звездната двойка.

Владимир Кличко и Хейдън Пенетиър запонаха да се срещат през 2009 година, а четири години по-късно именитият боксьор поиска ръката на актрисата, но до сватба така и не се стигна. Двамата обаче станаха родители през зимата на 2014-та година, когато на бял свят се появи дъщеря им Кая Евдокия.

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 3 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 3 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим... 

Фернандо Ботеро, художникът на причудливата пищност, почина на 91 години

Celebrities преди 3 дни

Фернандо Ботеро, колумбиецът, чиито сладострастни картини и скулптури на тлъсти генерали, епископи, проститутки, домакини и други продукти на неговото причудливо въображение го превърнаха в един от най-известните художници в света, почина миналия петък в Монако, на 91 години.