Следва

Четвъртък

Да или Не: Color-block роклята на Рита?

Извън рамките...

All fashion преди 5 години

Модата и футболът може да изглеждат като малко вероятна комбинация, но Koché made it possible, като преработиха спортната тениска на футболния Пари Сен Жермен за капсулната си колекция за SS18.

А Рита Ора ни показва как може да я носим по възможно най-добрия начин из улиците на Лондон. В комбо със слънчеви очила тип маска и така популярните за сезона PVC чепици.

Роклята намираме във Farfetch, като в момента дори струва 4746 лева, намалена от 6778 лева. Замисляйки се, сме готови да си заложим главата, че подобен дизайн ще се превърне в част от историята на модата и го приемаме като повече от добра инвестиция.

Ноооо, все пак, комбо между дантелата на баба, изрезките от спортни джърсита и всевъзможни лога на футболни отбори някак си, само може би, не е най-удачното нещо на света, за да изпъкнем със стил.

Ние сме тотален пас за това творение с лейбъл Koché, въпреки че thumbs up за идеята! Вие какво смятате? Готина ли е Рита в тази color-block рокля или не съвсем? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Да или Не за роклята на Рита?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.