Следва

Стилът на... Ирина Бокова

Мода от червения килим: Лили Иванова и куп видни гости на откриването на Buda bar Prive

В деня на София, късно вечерта, се състоя откриването на най-новия Buda Bar Prive в Кемпински Хотел Зографски...

Лица преди 14 години

В деня на София, късно вечерта, се състоя откриването на най-новия Buda Bar Prive в Кемпински Хотел Зографски.

Луксозното парти уважиха видни лица от бизнес средите, политиката и светския живот, сред които и самата Лили Иванова, пак в компанията на Мартин Карбовски. Примата дори издаде, че заедно с Карбовски подготвят нова песен със заглавие "Ако спра да обичам". Явно креативното дуо ще прдължи да работи заедно!

Христо Сираков и Зара потвърдиха раздялата си като се забавляваха в различни компании – той в тази на Александра Раева, Диана Любенова и американския й приятел Лес Уелдън, а Зара под ръка с приятелки.

Сред останалите гости се открояваха д-р Лъчезар Иванов - заместник председател на парламента, Лъчезар Танев, Васил Петров, Николай Гигов, Камелия Воче, Богдан Томов, Ники Кънчев, Дичо с приятелка, Глория, банкерката Петя Славова, бизнес дамата Ирина Папазова, репортерката от bTV Миролюба Бенатова, ексадреналинката Жана и доста други.



Гостите бяха посрещани на входа с чаша от изисканото Mathusalem Moet & Chandon, като всеки от присъстващи се разсписваше на специална бутилка, която по-късно се разигра благотвроиелно. По-голямата част от видните гости бяха спазили дрес кода официално черно, но пък смелите цветови комбинации и лъскавите елемнти не липсваха по червения килим.



По време на откриването се проведе търг с благотворителна цел в помощ на близките на загиналите при трагичния инцидент на Охридското езеро. Наддаването бе за бутилка Mathusalem Moet & Chandon с подписите на всички VIP присъстващи.



В ролята на водещ отново влезе Ники Кънчев, а самата бутилка бе продадена на собтвениците на “Флоримонт” за сумата от 5 хиляди лева. Към благотвротелната инициатива на Петър Лашов, собственик на заведението, се включиха и ''Тринити Софт'', които дариха 2000 лева и получиха дарителски сертификат лично от кмета на село Антон Стоян Гарчев.



Гостите на пет звездното заведение, което се оказа тясно за всички присъстващи, се забавляваха до малко след полунощ под звуците на типичните Buda Bar ритми и подбрани напитки и мезета.

 

More Лица