Следва

Вълна от приключения с младежки привкус ще залее Бургас

8+1: Най-горещите БГ двойки на Летò 2018-то

Hot Couples Alert!!!

Celebrities преди 5 години

Женени, неженени - редовно влюбени. Българите сме добре известни с неспособността да крием емоциите и чувствата си. Когато ни се плаче - плачем, когато се забавляваме - се забавляваме, когато се мразим - се мразим, но и когато се обичаме... о, как само се обичаме! Омръзна ни да търсим романитка на запад (колкото и любими да са ни Брадли, Ирина, Кристиано и Джорджина) и правим вътрешен разбор на всички влюбени и разлюбени на родна територия. Любовните афери, оказва се са мнгогобройни (особено летните), но само 8+1 двойки са достатъчно интересни и "горещи", за да бъдат включени в нашата класация. Изводите защо и как оставяме на вас - ние подбираме и изброяваме.

В галерията горе>>> е горещо и любовно по български!

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 23 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 23 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.