Следва

Усмивки от старите ленти: Безвремие

Алекс и Дани ще стават родители

Baby fever...
 

Celebrities преди 5 години

Семейство Петканови съвсем официално ще се увеличи с още един член.

Вчера Алекс и Дани обявиха щастливата новина в социалните мрежи, като дори показаха снимка на наследника си от видеозон.

"Познайте кой е бременният този път? Много хора си мислеха, че нашият брак е фалшив и сме го направили за пари или за слава, но истината е, че когато нещо е истинско, то устоява на времето, препятствията и грешките, за да направи път на едно НОВО НАЧАЛО!", написа бъдещата мама под кадрите за baby announcement-a.

По небрежни изчисления Алекс вече трябва да е в поне трети или четвърти месец от бременността си, а бебе Петканов трябва да се появи на бял свят в началото на идната година.



More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.