Следва

Цитирай ме: Simone de Beauvoir & е(сте)тиката на неопределеността

Усмивки от старите ленти: Безвремие

...и мечтаем за безвремие.

Celebrities преди 5 години

Редуваме черно-белите с цветните снимки, разкривайки едни от най-интимните и интересни ретро моменти, не само на звездите, а на миналия век като цяло. Разглеждаме и надничаме и тук, и там в търсене на кадри отпреди, които да пренесем в настоящето. Изпитваме лека носталгия, а на моменти дори и малко завиждаме, защото чарът, който носят онези времена е нещо, до което можем да се докоснем само на снимка.

Галериите ни със стари снимки за момента са три, насочени главно към знаменитости и ги припомняме тук, тук и тук. В сряда музата ни е по-различна. Тя се състои от цветни и различни кадри, датиращи още от 15-ти век. Сред 20-те ни избрани се наместват часовник от 1410-та в Прага, асансьор от викторианската епоха и крайпътен пикник от ХХ век или иначе казано - преди ресторантите да превземат улиците. Разбира се, не пренебрегваме и личния ни стил и намерихме място на 2-3 снимки, носещи типично нашия леко закачлив дух. Едната под номер 1, останалите сами ще ги откриете.

Потапяме се в дълбоките води, в далечните години, отнася ни течението с 20 кадъра в няколко минути, а после затваряме очи и започваме да мечтаем за безвремие. В галерията горе >>>

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.