Усмивки от старите ленти: Безвремие

Усмивки от старите ленти: Безвремие

...и мечтаем за безвремие.

Редуваме черно-белите с цветните снимки, разкривайки едни от най-интимните и интересни ретро моменти, не само на звездите, а на миналия век като цяло. Разглеждаме и надничаме и тук, и там в търсене на кадри отпреди, които да пренесем в настоящето. Изпитваме лека носталгия, а на моменти дори и малко завиждаме, защото чарът, който носят онези времена е нещо, до което можем да се докоснем само на снимка.

Галериите ни със стари снимки за момента са три, насочени главно към знаменитости и ги припомняме тук, тук и тук. В сряда музата ни е по-различна. Тя се състои от цветни и различни кадри, датиращи още от 15-ти век. Сред 20-те ни избрани се наместват часовник от 1410-та в Прага, асансьор от викторианската епоха и крайпътен пикник от ХХ век или иначе казано - преди ресторантите да превземат улиците. Разбира се, не пренебрегваме и личния ни стил и намерихме място на 2-3 снимки, носещи типично нашия леко закачлив дух. Едната под номер 1, останалите сами ще ги откриете.

Потапяме се в дълбоките води, в далечните години, отнася ни течението с 20 кадъра в няколко минути, а после затваряме очи и започваме да мечтаем за безвремие. В галерията горе >>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia