Следва

Drunk In Love: Сиело

68-годишният Ричард Гиър ще става татко

Surprise...

Celebrities преди 5 години

Медиите отвъд Океана са категорични, че холивудският актьор ще се радва на второ хлапе.

За момента не се знае в кой месец е 35-годишната съпруга на 68-годишният Ричър Гиър - Алехандра Силва, нито пък пола на детето или къде бъдещата мама предпочита да роди - в родна Испания или в САЩ, където прекарва по-голяма част от времето си.

И за Алеханда, и за Ричърд това ще е второ дете. Тя има син Албърт от бившия си съпруг Робърт Фриланд, а той наследник на име Омир от брака си с модела Кери Лоуъл, с която бяха женени от 2002-ра до 2013-та година.

Гиър, който през 90-те бе женен за Синди Крофорд, и Силва се срещнаха преди няколко години. През април тази година двойката сключи брак, а месец по-късно организира грандиозно тържество в Ню Йорк.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 20 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.