Следва

Юлия Юревич в стил Vogue

Стилът на... Ирина Бокова

Посланичката ни във Франция, дъщеря на георги Боков и сестра на Филип Боков, бивш депутат от БСП...

Лица преди 14 години

Посланичката ни във Франция, дъщеря на георги Боков и сестра на Филип Боков, бивш депутат от БСП, 57-годишната Ирина Бокова снощи, след напрегнато гласуване оглави ЮНЕСКО - Организацията на ООН по въпросите на образованието, науката и културата.

Изключителната радост идва оттам, че Ирина е първата българка, първата източноевропейка и първата жена, избирана някога на този висок пост.

И още, от факта, че подобен ПР за България е трудно организируем и доста скъп, ако трябва да се осъществи по друг начин.

Симпатизираме много на госпожа Бокова и по един друг, чисто стилов мотив - тя е дама, на която почти не личи възрастта. Има константен вкус и праволинейна елегантност.



Във визията й винаги присъстват чисто женствени елементи - дискретни джувки, перли, севсем изчистен венчален пръстен, елегантен часовник.

Много харесваме и сиво-русият цвят на косата, както и неизменната от години прическа в стил "работещо в Европа умно момиче".



Майка на две деца, зодия Рак, омъжена за втори път за Калин Митрев , новият шеф на Юнеско е чудесен пример за ненатрапчиво, но праволинейно присъствие, за обрана, но индивидуално обагрена стилистика, съобразена перфектно с възраст, занятие, позиция и повод.



Костюмите й с панталон, особено в сиво, са нашият фаворит, но признаваме, че на госпожа Бокова добре стоят и поли до коляното, силно вталени сака, кадифе и дори, воалетка.

Честито! Успех!

More from View Sofia

More Лица