Следва

Clarins с изненада за makeup junkie-тата

Кожата на мечтите ВИ!

Capture Dreamskin: експертът при съвършенството на кожата...

Face преди 5 години

DREAMSKIN MOIST & PERFECT CUSHION ни дава кожата на мечтите ни - по-естествена и по-сияйна от всякога!

Уникален & универсален цвят, подсилена формула за грижа - Dreamskin обявява къшън от следващо поколение: цвят 0 0 0.

Първият къшън грижа за кожата без цвят от Dior. От марката отиват по-далеч и претворяват съвършенството в най-естествената му версия: първият тон 000. Този уникален продукт грижа за кожата без цвят едновременно подобрява и защитава кожата, докато изравнява тена. Универсално съвършенство, което може да видим и да усетим.

Следвайки чистата философия на Dreamskin, Dior създават универсална формула грижа за кожата, която моментално се слива с всеки тен. Без перлени блясъци или цвят, тя се слави с уникална мощ и свеж, сияен, ненадминат финиш. Жените вече не трябва да избират между естествено и перфектно - Dreamskin Moist & Perfect Cushion 000 подобрява и защитава кожата, навсякъде, по всяко време, в една стъпка и тотално прозрачно. С всяко нанасяне къшънът хидратира, коригира несъвършенствата (леки зачервявания, пори, лъщене). Моментално и ден след ден, тенът възвръща своето естествено сияние.

Capture Dreamskin създателят на перфектна кожа
3 стъпки, 3 допълващи се продукта за грижа - перфектна кожа в резултат за рекордно време.

1. РЕСТАРТИРАЙТЕ! Веднъж или два пъти седмично използвайте Dreamskin1-minute mask, за да трансформирате вида на вашата кожа само за 60 секунди.

2. УСЪВЪРШЕНСТВАЙТЕ И КОРИГИРАЙТЕ! Сутрин и вечер, нанасяйте Dreamskin Advanced самостоятелно или върху обичайната ви грижа, за да създадете моментално естествено изтънчен кожа, докато дълготрайно се борите с видимите признаци на стареене: бръчки, отпускане, загуба на блясък , петна, зачервявания.

3. ИЗРАВНЕТЕ И ЗАЩИТЕТЕ! Нанесете Dreamskin Moist Perfect Cushion сутрин за ретуш и през дена за ретуш, за да изравните тена, да рехидратирате, освежите и защитите кожата (SPF 50 PA+++).

Кара Делевин, новото лиже на Capture Dreamskin

Заснета от Кас Бърд, Кара Делевин излъчва красотата и свободата, които са основните характеристики на Capture Dreamskin. Гледайки ни право в очите, тя говори с категоричност за абсолютната мечта и идеал от всички жени: да имат перфектна кожа. Носейки черни къси панталони и бяло спортно бюстие, тя проектира един образ, който я отразява. Атрактивна и искрена, жизнерадостна и готина, тя превръща идеала в реалност: безупречна кожа, с която може да се чувствате още по-силни и красиви. Мечта, която е достъпна навсякъде, по всяко време, както за Кара, така и за всички жени!

More Face