Следва

Обичта на известните: Джей Ло & Алекс в Италия

Ето го! Новият италианец на Алесандра

La dolce vita...

Celebrities преди 5 години

Разкрихме ви ТУК, че Алесандра Амброзио отново лети на крилете на любовта, въпреки че едва четири месеца се раздели с дългогодишната си половинка.

Новият мъж в живота на красавицата се казва Николо Оди и двамата бяха забелязани да се целуват страстно пред италиански ресторант в Лос Анджелис.





Всъщност Николо, подобно на 37-годишната Алесандра, се занимава с мода. Италианецът има собствена фешън линия - Alanui, която създаде през 2016-та заедно със сестра си Карлота.






За момента не е ясно от колко време Аброзио и Оди са в отношения, но по всичко личи, че нещата между тях са сериозни, въпреки че преди няколко месеца бившият модел на Victoria's Secret сложи край на 13-годишната си връзка с Джейми Мазур, от когото има и две деца: Аня и Ноа.





More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.