Bitter divorce: Брад VS. Анджелина за издръжката на децата

Bitter divorce: Брад VS. Анджелина за издръжката на децата

Скандалите продължават...

Бившите съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли, които се опитват да се разведат вече две години, не говорят помежду си, но пък за сметка на това обменят съдебни дела. Преди дни стана известно, че Джоли се обърнала към Върховния съд в Лос Анджелис, обвинявайки бащата за шестте си деца, в отсъствието на подходяща финансова подкрепа. Пит и неговите адвокати се противопоставиха на този ход и не скриха емоциите си от пресата.

Оказа се, че пред последните две години актьорът е дал на бившата си съпруга 9 милиона долара: 8 за новата къща, в която Джоли се шири в момента и 1,3 милиона платени като издръжка.


Адвокатите на Пит наричат действията на Анджелина "забулен опит да манипулират общественото мнение и медиите". Според източници, още миналата седмица представителите на актьора миналата седмица те са предложили на адвокатите на актрисата първо да уредят двойка за развод, а след това да се занимават с разпределението на издръжка и имущество. Адвокатите на Брад също така смятат, че новите жалби на Джоли в съда са насочени към увеличаване на конфликта. Според тях твърденията й за бившия си съпруг са абсолютно неверни.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.