Следва

Drunk In Love: Кайпириня

Bitter divorce: Брад VS. Анджелина за издръжката на децата

Скандалите продължават...

Celebrities преди 5 години

Бившите съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли, които се опитват да се разведат вече две години, не говорят помежду си, но пък за сметка на това обменят съдебни дела. Преди дни стана известно, че Джоли се обърнала към Върховния съд в Лос Анджелис, обвинявайки бащата за шестте си деца, в отсъствието на подходяща финансова подкрепа. Пит и неговите адвокати се противопоставиха на този ход и не скриха емоциите си от пресата.

Оказа се, че пред последните две години актьорът е дал на бившата си съпруга 9 милиона долара: 8 за новата къща, в която Джоли се шири в момента и 1,3 милиона платени като издръжка.


Адвокатите на Пит наричат действията на Анджелина "забулен опит да манипулират общественото мнение и медиите". Според източници, още миналата седмица представителите на актьора миналата седмица те са предложили на адвокатите на актрисата първо да уредят двойка за развод, а след това да се занимават с разпределението на издръжка и имущество. Адвокатите на Брад също така смятат, че новите жалби на Джоли в съда са насочени към увеличаване на конфликта. Според тях твърденията й за бившия си съпруг са абсолютно неверни.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.