Следва

This Was Fashion: Модата на миналия век в 18 кадъра

Неймар и Ратайковски в сесия за Replay

Неймар и моделът Емили Ратайковски в нова сесия за италианския бранд Replay..

All fashion преди 5 години

Имайки предвид славното му минало, Неймар продължава да бъде популярен и търсен футболист. Въпреки че всичко води до извода, че ще остане в ПСЖ, много фенове очакват той да приеме офертата, която Реал Мадрид подготвят.
Въпреки неясното си бъдеще в спорта, Неймар явно не обича да губи време – този път го забелязваме в кадър до Емили Ратайковски, позирайки за италианския бранд Replay. Вчера и двамата споделиха енигматични снимки в Instagram профилите си (@emrata; @neymarjr): на първата Неймар е в компанията на Емили, а на втората, те са придружени и от Матео Синигаглия, който ръководи бранда.


Снимката на Емили пък има интересно описание : “Днес в Париж, със специален мъж, за специален проект.”


Въпреки липсата на официана информация, не ни е трудно да предположим, че звездите са снимали за новата Hyperflux деним линия на марката.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.