Следва

Winners, winners: Минитата на Sephora

INSTAGRAM #week 32

Нови проекти, нови лица, нови летни спомени...

All About Life преди 5 години

 INSTAGRAM #week 32

Тази седмица в Instagram feed-a ни има едно куче, една готина мадама (опс- няколко готини мадами), няколко игри, подобно на мадамите - готини, стадо диви коне и плакат на Mid90's (дебютния филм на Джона Хил, който с нетърпение очакваме през октомври).

Август, подобно на юли, обича любопитните проекти: Canon challenge-a #mynextfirst: "Да готвиш за момиче за първи път!"; среща ни с нови лица - талантливите артисти от PRINT NEST, и ни подарява красиви летни гледки.

НО, както добре знаете, не всичко може да попадне на фийда ни, затова сме Ви подбрали най- доброто, което ВЛЕЗЕ и НЕ влезе в Инстаграма ни тази седмица>>>
Enjoy!

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.