Следва

Най-сетне: Роузи & Джейсън вдигат сватба

Fun in the Sun: Знаменитости на плажа

High by the beach...

Celebrities преди 5 години

Август месец е време само и единствено за море. Не се работи, не е редно, не е хуманно. Kато цяло тези редове са лек намек да бъдем пуснати в отпуск цялата Редакция. Апел! А и реално не мрънкаме без причина, от 18-ти век е научно доказано, че плажът и морската вода са задължителни веднъж годишно за перфектно здраве. Иска ни се да живеем дълго и щастливо, и е редно да грижим за себе си /или както един познат ни пожелава "успех и безсмъртие"/.

Звездите винаги са гледали на плажа като място, на което да покажат естествената си красота, последната визия, перфектното тяло или просто промотирането на нов клип или филм. В галерията горе>>> подготвихме специален подбор с небрежните редки снимки на знаменитосите от миналия век. В естествения им хабитат, лежерни и весели. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.