Следва

It shopping list: По-добре КИЧ, отколкото никога

Кой как избра да се рекламира: Фей Дънауей & Соко - баба и внуче за Gucci

Те кви са сладки

All fashion преди 5 години

Актрисата Фей Дънауей е в симпатичната роля на фешън баба в новото рекламно видео на Gucci, и в частност на новите чанти на марката, заедно с певицата, актриса и активистка Соко. Припомняме, че звездата на изящната Фей Дънауей изгря с ролята й във филма "Бони и Клайд" през 1967 година, като актрисата и до днес снима активно. Така че надали се е подготвяла дълго да изиграе звезда, която раздава автографи, плиска се в басейна и играе тенис в елегантен ансамбъл на Gucci.

Соко — отдавнашна посланичка на бранда, играе внучката (или друга роднина) на главната героиня, която искрено се възхищава на Фей. И на чантата й Sylvie също така.

 Видеото е снимано от Петра Колинз.

Иначе, Gucci ще покажат пролетната си колекция за 2019-та в нощния клуб Théâtre Le Palace в Париж на 24 септември.

Театърът (който всъщност е нощен клуб) е избран заради ролята му в зараждането на субкултурата, основен източник на вдъхновение в днешни дни за марката Gucci.Припомняме, че Gucci пренасочиха ревюто си Пролет/Лято 2019 в Париж, за да направят реверанс на Франция. Посветиха и рекламната си кампания Пролет/Лято 2018 на студентските вълнения в Париж през 1968 година, а ревюто на круизната си колекция 2019 организираха на старинно гробище във френския град Арл.


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.