Следва

Да или не: С глад към прогрес?

Най-сетне: Роузи & Джейсън вдигат сватба

It was about time...

Celebrities преди 5 години

Осем години след началото на отношенията си 51-годишният Джейсън Стейтъм и 31-годишната Роузи Хънтингтън-Уайтли най-сетне се наканиха да вземат сериозното решение.

Актьорът и красавицата обявиха дългоочакваната си сватба. Всъщност двойката искаше да проведе тържествената церемония още миналата година, но след това реши да отложи събитието заради предстоящото раждане на първородния им син Джак.

Сега, според клюките, Роузи и Джейсън ще си кажат заветното "Да" на прекрасно грандиозно парти на 31-ви декември тази година. Звездната двойка вече дори е започнала да разпраща покани за сватбата си, но въпреки това подготовката за големия ден все още не е стартирала.

Звездата на "Бързи и яростни" и моделът започна връзката си през 2010 г., а шест години по-късно те се сдобиха с първия си син Джак Стейтъм.


More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.