Следва

We love: Ева & бебе Санти в жестока фотосесия

Happy Anniversary: Катрин и Майкъл 18 години заедно!

Любов ли бе...

Celebrities преди 5 години

48-годишната Катрин Зита-Джоунс и 73-годишният Майкъл Дъглас успяха да останат заедно, въпреки всички препятствия по пътя на живота им.

През уикенда актрисата сподели снимка със съпруга си в Instagram, и за пореден път доказа, че любовта не трае само три години, а за много, много по-дълго.

"Почти 18 години с любимия ми", написа лаконично под кадъра Катрин, но влюбеният й поглед към Майкъл казва повече от хиляди думи.

Всъщност последните няколко години се оказаха доста трудни за двойката. Из пресата имаше слухове, че се развеждат и, че самият актьор твърди, че вече не може да толерира пристъпите на депресия, от които страда жена му. Той се бореше с рак, тя с биполярно разстройство. Всичко това доведе до факта, че двойката постави връзката си на задържана през август 2013 г., но няколко месеца по-късно се събраха отново.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се запознаха през 1998 г., а две години по-късно вдигнаха сватба. Сега двойката се радва на 15-годишната си дъщеря Карис и 18-годишния син Дилън.


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 3 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.