Следва

Каква титла ще получи Катрин, след като Уилям стане крал?

Ваканция на известните: Петдесетте нюанса Капри на Джейми Дорнан

Hottie AF...

Celebrities преди 5 години

Филмите по еротичната поредица на Е. Л. Джеймс - "Петдесет нюанса сиво" приключиха, но това не значи, че ние ще спрем да се любуваме на адски секси тялото на Джейми Дорнан.


Екранният мистър Грей в момента е в Капри, където в компанията на бременната си половинка Амелия, събира слънчеви лъчи на луксозна яхта.

Подобно на много други звезди, актьорът и любимата му се наслаждават на италианското крайбрежие, а ние може само да им завиждаме.




Любопитното в кадрите, освен плочките на 36-годишният Джейми, е симпатично закръгленото коремче на 36-годишната актриса Амелия, с която Дорнан е в брак от 2013-та година насам.

Двойката има две деца, дъщерите Дулси и Елва, и за момента официално не е потвърждавала щастливата новина за трето, но по всичко си личи, че то е на път.




More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.