Следва

Уличният стил на звездите: Роузи в бяло из Ню Йорк

Coca-Cola Chill & Grill се мести до морето

Системата на Кока-Кола се включва в отбора на „Да изчистим България заедно“...

All About Life преди 5 години

На 12 август семейства и приятели от Бургас споделиха морски грил емоции. От 10:00 часа пред Пантеона в Морската градина всички гости се впуснаха във вкусни грил-изкушения, игри и активности с техните близки и леденостудена Coca-Cola.

Специален гост на събитието бе талисманът на инициативата „Да изчистим България заедно“ Зеленко Зеленков, който заедно с организаторите насърчаваше всички присъстващи да дадат своя принос за по-чиста природа. Тази година, като част от своя дългогодишен ангажимент за „Свят без отпадъци“, Кока-Кола в България и „Да изчистим България заедно“ обединяват сили и влизат в един отбор на 15 септември.

До 2030 г. системата на Кока-Кола по света си е поставила за цел да подпомага събирането и рециклирането на еквивалента на всяка продадена бутилка или кен, за да постигне 100% оползотворяване на отпадъците, както и да разработи 100% рециклируеми опаковки. За постигането на тези цели компанията ще работи заедно с местните общности, бизнес партньори, своите клиенти и потребители, за да обърне внимание на проблеми като изхвърлянето на използваните опаковки и отпадъците сред природата.

Coca-Cola Chill & Grill продължи до 22:00 часа с кулинарни демонстрации от чаровната Сандра Алексиева от 1001 рецепти и bistro.bg и популярната от малкия екран Даниела Колева. Двете дами споделиха своите тайни от кухнята и приготвиха на живо вкусни и лесни ястия за цялото семейство.

Актьорът Ники Станоев забавлява посетителите и се погрижи за горещото настроение по време на Coca-Cola Chill & Grill. През целия неделен ден имаше разнообразни активности като стрелба с лък, игра с топка и препятствия, скачане с чували, теглене на въже и други групови игри, в които могат да се включат малки и големи.

За финал на грил празника Вили Стоянов и The Old School Trombone раздвижиха публиката с характерно джаз звучене, а Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ бяха десерта на събитието.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.