Следва

Sex me Harder: Девън Аоки на 36 в 36 кадъра

Уличният стил на звездите: Роузи в бяло из Ню Йорк

New York, New York...

Celebrities преди 5 години

Вчера 31-годишнaта Роузи Хънтингтън-Уайтли и 51-годишният Джейсън Стейтъм най-накрая обявиха датата на сватбата.

И ето че моделът вече реши да се види в бяло. Е, костюм, де, не рокля - но, пак е нещо!

Уайтли разходи безобразно готин аутфит из улиците на Голямата ябълка. Красавицата комбинира сатенен бял сет от топ и разкроени панталони с ръб от The Row, които допълни със сиво сако с лейбъл Georgia Alice.



Особено внимание обръщаме и на аксесоарите, които са перфектните акценти в неутралната цветова гама на визията на Роузи: велурен клъч Gucci, огромни слънчеви очила от Celine и златна висулка под формата на първата буква от името й на тънка верижка.


Ние сме влюбени в точно този аутфит, който съчетава по перфектен начин бизнес look-а и романтичния привкус, а вие? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Харесва ли ви нюйоркската визия на Роузи?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 3 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Чарлийз Терон, Аня Тейлър-Джой, Розамунд Пайк, Летисия Каста: Pre-Fall 2024 шоуто на Dior

Celebrities преди 5 минути

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 23 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.