Следва

Робин Райт каза "Да" на младото си гадже

Sex me Harder: Девън Аоки на 36 в 36 кадъра

Best of both worlds

Celebrities преди 5 години

Надали има някой, който да не е чувал името Девън Аоки и да не се е взирал в необичайните й черти, заформящи натрадиционната й красота. Родена в семейство на японец и германка с английски корени, Девън е взела the best of both worlds. Азиатските й черти, съчетани с европейската естетика, й пробиват път на модния подиум, превръщайки се в един от най-ниските модели, със скромните 1.65, обхождали някога котешката пътечка.

Аоки прави дебюта си през 1997 г. и е била част от ревютата на Balenciaga, Comme des Garçons и Chanel. През 1998 г. измества Наоми Кембъл като лице на Versace. Кариерата й включва рекламни кампании за Chanel, Yves Saint Laurent, Kenzo, Hugo Boss and Tiffany & Co., както и дефилета за Jean Paul Gaultier, Celine и Marc Jacobs. През годините е била на кориците на Vogue (Германия, Русия, Япония и Корея), Harper's Bazaar, i-D, Numéro Tokyo и Nylon. Освен кариерата на модел, тя има и няколко филма за гърба си, а по-популярните имена са "2 Fast 2 Furious" и "Sin City".

В неделя Девън отпразнува 36-ия си рожден ден, няма как да не отбележим, че азиатските корени си казват думата и тя не изглежда на повече от 20. По този повод правим и галерия с любими 36 кадъра през годините и завиждаме ли, завиждаме, с пълна сила... >>>

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 11 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.