Editor's Choice: Веждите на Редакторката

Editor's Choice: Веждите на Редакторката

Eyebrows on FLEEK...

Benefit е да имаш перфектни вежди затова...

Историята на перфектните вежди е всеобхватна тема, подлежаща на разгорещени дискусии откакто свят светува. Прочитът на идеала търпи какви ли не интерпретации през годините, а основно систематизирано, нещата изглеждат така: изключително изтънени, преувеличени в обема си, подчертани, оставени в естествен вид и рошави.


Грета Гарбо

Днес обаче ситуацията изглежда по съвсем различен начин - извървели достойно крачките към прогреса, можем да се похвалим, че живеем във време, в което сме свободни да носим веждите си както пожелаем, а всеки избор е добре приет.

Така и стигаме до решението да споделим своите лични вкусове, интерпретации и мокри блянове на тема вежди. Почти като изповед, всяка от нас споделя срещаните трудности, добрите и лошите моменти, както и тайните трикове, които след днес няма да са повече тайни, придружавайки ни по пътя към съвършенството, поне на тема вежди>>>

Цветина

Веждите и тяхното оформяне винаги са ме измъчвали много. Нито мога да уцеля формата им, нито точния начин на НЕпрекаляване с продукт. Одисеята на моите през годините е наистина епична, всеки път ги обезобразявам по някакъв начин, въпреки че все си мисля, че няма накъде повече. С две думи: връзката между веждите ми и мен е доста трудна, но пък устойчива. Всъщност, ако можех бих имала тези на Моника Белучи, въпреки че веждите са последното нещо, което виждаш в тази жена. Допада ми формата им и леко рошавата долна част, която придава на погледа й още повече дълбочина и мистична специфичност. А Петя е поела по трудния път как да ме научи как да постигам перфектната форма на моите с новия магически молив за вежди на Benefit.


Моника Белучи

Петя

Извървях дълъг път в отношенията с веждите си преди да стигна дотук, че да помагам на Цвети да укротява своите. Като почти всяка тийнейджърка просто си умирах да "оформям" веждите си - крайният резултат беше пагубен, ама наистина, наистина пагубен. След периода на почти липсващите вежди, дойде ред на този с рисуването, за да се опитам да поправя грешката. Не е нужно да обяснявам колко трагични бяха първите ми опити с молива за вежди, но в крайна сметка с времето се научих и кой метод да използвам, и кои продукти са най-подхоящи за мен. Първоначалната ми идея, когато започнах да обезобразявам веждите си, бе да ги оскубя по такъв начин, че да заприличат на извитите, дъгообразни и добре подредени вежди на Блеър Уолдорф (Gossip Girl), за жалост крехката ми 14-годишна възраст не ми е позволявала да си направя реална "сметка", че моите вежди по никакъв начин не приличат на тези на актрисата Лейтън Мийстър.


Блеър Уолдорф (Лейтън Мийстър)

Отне ми време, за да приема веждите си такива каквито са и да embrace-на тази им форма, дължина и гъстота, но към днешна дата мога с гордост да заявя, че съм повече от щастлива с тях и дори често получавам комплименти, което само може да ме радва. 

Диана

Абсолютно винаги съм завиждала благородно за веждите на Одри Хепбърн, но уви, моите нямат нищо общо. Нито форма, нито цвят, нито нищо. Аз съм с изключително светли вежди, които почти никога не съм оформяла. Само в 10 клас се стараех да гоня някаква форма, но повечето козметички не се справяха особено добре и резултатът беше сякаш съм без вежди. Сега ги нося неоформени, подчертани с молив и гел за финал, за да постигна леко рошав ефект.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.