Следва

Sephora & Benefit: Мисия "Перфектни вежди"

Editor's Choice: Веждите на Редакторката

Eyebrows on FLEEK...

Face преди 5 години

Benefit е да имаш перфектни вежди затова...

Историята на перфектните вежди е всеобхватна тема, подлежаща на разгорещени дискусии откакто свят светува. Прочитът на идеала търпи какви ли не интерпретации през годините, а основно систематизирано, нещата изглеждат така: изключително изтънени, преувеличени в обема си, подчертани, оставени в естествен вид и рошави.


Грета Гарбо

Днес обаче ситуацията изглежда по съвсем различен начин - извървели достойно крачките към прогреса, можем да се похвалим, че живеем във време, в което сме свободни да носим веждите си както пожелаем, а всеки избор е добре приет.

Така и стигаме до решението да споделим своите лични вкусове, интерпретации и мокри блянове на тема вежди. Почти като изповед, всяка от нас споделя срещаните трудности, добрите и лошите моменти, както и тайните трикове, които след днес няма да са повече тайни, придружавайки ни по пътя към съвършенството, поне на тема вежди>>>

Цветина

Веждите и тяхното оформяне винаги са ме измъчвали много. Нито мога да уцеля формата им, нито точния начин на НЕпрекаляване с продукт. Одисеята на моите през годините е наистина епична, всеки път ги обезобразявам по някакъв начин, въпреки че все си мисля, че няма накъде повече. С две думи: връзката между веждите ми и мен е доста трудна, но пък устойчива. Всъщност, ако можех бих имала тези на Моника Белучи, въпреки че веждите са последното нещо, което виждаш в тази жена. Допада ми формата им и леко рошавата долна част, която придава на погледа й още повече дълбочина и мистична специфичност. А Петя е поела по трудния път как да ме научи как да постигам перфектната форма на моите с новия магически молив за вежди на Benefit.


Моника Белучи

Петя

Извървях дълъг път в отношенията с веждите си преди да стигна дотук, че да помагам на Цвети да укротява своите. Като почти всяка тийнейджърка просто си умирах да "оформям" веждите си - крайният резултат беше пагубен, ама наистина, наистина пагубен. След периода на почти липсващите вежди, дойде ред на този с рисуването, за да се опитам да поправя грешката. Не е нужно да обяснявам колко трагични бяха първите ми опити с молива за вежди, но в крайна сметка с времето се научих и кой метод да използвам, и кои продукти са най-подхоящи за мен. Първоначалната ми идея, когато започнах да обезобразявам веждите си, бе да ги оскубя по такъв начин, че да заприличат на извитите, дъгообразни и добре подредени вежди на Блеър Уолдорф (Gossip Girl), за жалост крехката ми 14-годишна възраст не ми е позволявала да си направя реална "сметка", че моите вежди по никакъв начин не приличат на тези на актрисата Лейтън Мийстър.


Блеър Уолдорф (Лейтън Мийстър)

Отне ми време, за да приема веждите си такива каквито са и да embrace-на тази им форма, дължина и гъстота, но към днешна дата мога с гордост да заявя, че съм повече от щастлива с тях и дори често получавам комплименти, което само може да ме радва. 

Диана

Абсолютно винаги съм завиждала благородно за веждите на Одри Хепбърн, но уви, моите нямат нищо общо. Нито форма, нито цвят, нито нищо. Аз съм с изключително светли вежди, които почти никога не съм оформяла. Само в 10 клас се стараех да гоня някаква форма, но повечето козметички не се справяха особено добре и резултатът беше сякаш съм без вежди. Сега ги нося неоформени, подчертани с молив и гел за финал, за да постигна леко рошав ефект.


Одри Хепбърн

Габриела

Веждите са едно от първите неща, които забелязвам в лицето на едно момиче/жена, а да не кажа даже и основното. Обичам плътни, красиво сресани и "пухкави" вежди, които изглеждат съвсем естествено. В този ред на мисли моделът Женя Катава е абсолютното олицетворение на идеалните вежди, какво ли не бих дала да имам такива. Съответно се старая и моите да наподобяват подобен вид, макар и да не е напълно възможно просто защото по природа не са толкова плътни.


Женя Катава

Въпреки това с подходящите продукти добиват достатъчно задоволителен вид, а абсолютно задължителните средства за мен са непрекалено пигментирани сенки за вежди, както и гел в същия тон, който да постави косъмчетата в правилната посока, както и, бонус точки, да даде впечатляващ обем, който подлъгва към наистина впечатляващ вид.


Пътят към перфектните вежди изначало е трънлив -  едно грешно движение може да доведе до пълна катастрофа. Този уикенд обаче въпросният път си има ясно начертана дестинация - козметичният Рай Sephora в The Mall, където на 17,18 и 19 август от 12 до 20 часа ще се проведат безплатни демонстрации със специалист от Benefit, а за всеки два закупени продукта с марка Benefit, клиентите ще получават подаръци. Същинският гвоздей всъщност е услугата, която ще бъде на разположение на всички посетители - съвет за оформяне на вежди, който както разбирате е lifesaver. Все някой трябва да ти "удари шамар", казвайки ти да приведеш веждите си в ред, в случая освен шамар, всеки ще получи и съвет, и то от професионалист!

Ивентът е част от кампанията на Sephora, която ни предоставя период от близо месец (от 14 август до 6 септември), през който на фокус са веждите - подчертани, скулптирани, добре оформени и как да ги постигнем! 


Освен за перфектния вид на веждите ни, Sephora се грижи и никога да не оставаме без верни съюзници, където и да ходим - Me & Mini Me kit-четата за оцеляване в градска среда са тук, тук, тук и тук.

More Face