Следва

Готов ли си за Мood for food Street Fest?

Бен & Дженифър анулират развода?

Старата любов ръжда не хваща?!?!?

Celebrities преди 5 години

46-годишната Дженифър Гарнър и 45-годишният Бен Афлек отдавна прекъснаха връзката си, а актьорът дори започна нови отношения с ТВ продуцентка Линдзи Шукъс.

За момента единственото нещо, което обединява екс звездна двойка са техните деца. От правна гледна точка, обаче, разводът им все още не е потвърден, а по-притеснителното е, че той може да бъде обявен за невалиден поради непълна документация.

Оказва се, че Бен и Джен не могат да се разделят официално, заради липсата на важни документи, свързани с попечителството над наследниците им. Две години след началото на процедурата за развод, двойката все още не е решила при кого да останат 12-годишната Вайълет, 9-годишната Серафина и 6-годишният Самуел.


Всъщност, Гарнър трябва да изпрати на Афлек окончателно решение по този случай, както и да подаде молба в съда. В противен случай разглеждане на производството за развод ще бъде спряно или дори отхвърлено и съответно разводът няма да се счита за валиден. Съдията не е уточнил определен период от време, в който двойката трябва да реши този казус, но според законите в Калифорния, делото може да бъде освободено, ако страните не вземат окончателно решение в рамките на две години, а по всичко си личи, че актьорите очевидно не бързат.

Актрисата и актьорът се запознаха на снимачната площадка на лентата Daredevil през 2013-та година, а две години по-късно си казаха заветното "Да". Двойката бе заедно в продължение на 12 години преди да подаде жалба за развод през 2016-та, след като на Дженифър й писна от проблемите с алкохола, хазарта и жените на Бен.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 22 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 19 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.