Следва

Не ми прави селски номера или Nina Dobrev Teaches You Bulgarian Slang

Готов ли си за Мood for food Street Fest?

Представи си сочен телешки бургер, обгърнат в нежен сос, свежи зеленчуци и гарниран с хрупкави домашни картофки...

Food преди 5 години

Към него се присъединява и леденостудена крафт бира – най-приятният начин да пребориш горещината. А на финала се появява изкусително ванилово вълшебство – домашен сладолед, който ще помниш дълго. Но дали тази мечта може да се превърне в реалност?

И още как! Ела на Mood for food Street Fest от 14 до 16 септември и ще имаш възможността да се насладиш на редица кулинарни изкушения. Ароматна италианска пица, гофрета на пръчка с белгийски шоколад, крехко пилешко? Имаме от всичко! За всички сетива. Първият по рода си фестивал ще подари на посетителите си перфектния синхрон между аромати, вкусове, цветове и много повече. Програмата на събитието включва редица уъркшопи, концерти, дегустации, че даже и escape room на място. Да, escape room!

Измежду неописуемо вкусни италиански пици и ароматни подправки можеш да научиш различни готварски хитринки от истински кулинарни корифеи или да се запознаеш със съвети за здравословно и балансирано хранене. Или пък да откриеш магията на изкуството на мандалата. Или да се запознаеш с тайните на овкусяването. Или пък нещо тотално различно. Споменахме ли, че имаме от всичко? Точно така, на Mood for Food очаквай неочакваното, защото имаме още много очаквани и неочаквани изненади!

Казахме, че ще има и концерти, нали така? Да, ще има, и то какви … Очаквай едни от най-любимите си изпълнения като перфектната черешка на тортата. Засега ще ги запазим в тайна, но, вярвай ни, няма да искаш да пропуснеш тази перфектна симбиоза между изкусителни кулинарни вълшебства и любима музика.

Три дни изобилие от невероятно вкусна храна, хубава музика и много изненади на място. Гарантираме ти, че Mood for food е събитието, което ще помниш дълго. С всичките си сетива.

Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците ще откриеш на https://moodforfood.bg/.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

More from View Sofia

More Food