Следва

Versace покориха и Emmy

We love... Jimmy Choo за H&M

На 14 Ноември тази година, стотици отново ще окупират магазините на H&M по цял свят. За първи път в историята, ще...

All fashion преди 14 години

На 14 Ноември тази година, стотици отново ще окупират магазините на H&M по цял свят. За първи път в историята, ще имаме шанса да притежаваме чифт обувки Jimmy Choo и то срещу скромната сума от 50€. Съвместна колекция на шведския гигант H&M с известния дизайнер включва още чанти, аксесоари и дрехи, както за жени, така и за мъже.

И най-взискателните от нас ще открият своето съкровище, дори и само за да изпитат удоволствието да притежават марката Jimmy Choo.

Прави впечатление, че колекцията е изцяло в крак с модните тенденции за този сезон, но е наситена и с така характерната за дизайнера щипка блясък. Място за интерпретации има много – в деловото облекло, в парти аутфитите, за ежедневието.

Само остава да набележете най-удобния за вас магазин и да приготвите спалния чувал.

Ние вече сме влюбени в страхотните сиви боти, многоредовата гривна и черния колан.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.