Следва

Кейт, Наоми и Кристи са септемврийските момичета за парижкия Vogue

Trend report: Солени дни и леопардови щампи

ROAR

All fashion преди 5 години

Акцентът на Лято 2018-та, както и на предстоящия есенно-зимен сезон, който обаче тепърва очакваме да разгърнем, а именно леопардовият принт , може да се похвали с истинско изобилие от интерпретации в почти всички колекции, както и съответно на улицата.

Неуморно дискутираме забележителното му присъствие под всякакви форми, всяка една от които обаче, заслужава да се пробва. Затова и като естествено продължение на зародилата се тенденция наблюдаваме пренасянето на принта и на плажа.

За всеобща радост и всъщност най-вече наша, великолепният леопард умело проправя своя път под формата на бански - цял или половинки, което не просто отговаря на тенденцията, но и още кореспондира прекрасно на ретро плажните силуети, които носим сега.

Затова и прекрасните кадри, които прилагаме тук, илюстрират категорично казаното, но и още вдъхновяват нас, а надяваме се и вас, към един по-различен морски прочит за идния уикенд>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.