Следва

Малко след пълнолетието: Руският Vogue става на 20!

Back to 00's: 6 Instagram-a за последната модна приумица

Get in losers, we’re going scrolling

All fashion преди 5 години

Миналата година по това време, 25.07 с точност, направихме нещо като промо на Instagram на добра воля. Натъртихме позитивите му, за които така или иначе знаем, но пък ви и споделихме и любимите ни страници, които ни помагат в личностните кризи. Тези пред гардероба. Сещате ли се? Тц? Еми, припомняме ви тук. Те все още са актуални и не спират да постват идеи за плагиатстване. А ние не спираме да се възползваме... Тактично.

Сега обаче имам нови 6 профила, от които мислим да се възползваме максимално. Насочени са началото на века и тогавашния стил, който се завръща с бясна скорост. Припомняме някои неща тук и тук.

А ето и кои са акаунтите, които със сигурност трябва да започнете да следвате сега, приятелски съвет е това, за да не се чувствате изостанали после...

1. @diorinthe2000s

2. @2000sgal

3. @2000snowbunny

4. @2000s.babe

5. @paris2000s

 

Go! Go! GOOO!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.