Следва

Малко след пълнолетието: Руският Vogue става на 20!

Back to 00's: 6 Instagram-a за последната модна приумица

Get in losers, we’re going scrolling

All fashion преди 5 години

Миналата година по това време, 25.07 с точност, направихме нещо като промо на Instagram на добра воля. Натъртихме позитивите му, за които така или иначе знаем, но пък ви и споделихме и любимите ни страници, които ни помагат в личностните кризи. Тези пред гардероба. Сещате ли се? Тц? Еми, припомняме ви тук. Те все още са актуални и не спират да постват идеи за плагиатстване. А ние не спираме да се възползваме... Тактично.

Сега обаче имам нови 6 профила, от които мислим да се възползваме максимално. Насочени са началото на века и тогавашния стил, който се завръща с бясна скорост. Припомняме някои неща тук и тук.

А ето и кои са акаунтите, които със сигурност трябва да започнете да следвате сега, приятелски съвет е това, за да не се чувствате изостанали после...

1. @diorinthe2000s

2. @2000sgal

3. @2000snowbunny

4. @2000s.babe

5. @paris2000s

 

Go! Go! GOOO!
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.