Следва

Smoothies: 2/5

Анджелина остава без пари след развода?

Money talks...

Celebrities преди 5 години

Две години след началото на развода й с Брад Пит финансовият въпрос е особено на дневен ред за Анджелина Джоли.

Актрисата обвини Брад Пит в недостатъчно финансиране на наследниците им, а според слуховете вече се готви да подаде и нов иск.

Любопитно е защо холивудската звезда е толкова притеснена за финансовото си положение? За мнозина е странно, че актрисата, която печели милиони, заема пари от екс съпруга си, за да купи луксозна къща.

"Брад винаги е печелел много повече от Анджелина", издава близък на екс актьорската двойка, като издава още, че преди сватбата си двамата не са подписали предбрачен договор, което означава, че всичко ще бъде поделено равномерно след развода.

Отношенията между Джоли и Пит започнаха през 2004 г., но те вдигнаха сватба едва през 2014 г. Според запознати, актрисата може да получи процент от доходите на бившия си съпруг получен в рамките на 2004-2014, ако докаже пред съда, че той е обещал да й даде финансова подкрепа.


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.