Следва

Обичта на известните: Шон Пен и младото му гадже на Хаваите

"911! Emergency!" полицията спря партито на Кайли

not so happy birthday...

Celebrities преди 5 години

Както вече отбелязахме, най-младата милиардекра според Forbes, Кайли Кристен Дженър, навърши пълнолетие през уикенда. Събитие от подобен ранг, разбира се, бе отбелязано пищно и разточително, както само Кардашиян си го могат. Can't stop, Won't stop партито се състоя в известен ресторант в Ел Ей, Delilah, а според запознати, купонът продължил до след 2, което в Щатите си е проблем. Окъснелите Дженър и компания са и причината за кратката визита на органите на реда в култовото заведение - Page Six съобщава, че американските власти слагат край на купона още с влизането си, но ние отново не се безпокоим за Кайли - все в някое от именията е имало място, където да се премести партито. Отново - честити 21, KJ!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.