Следва

This Was Fashion: Throwback с век назад

Стил урок на седмицата: All-White

All white everything...

All fashion преди 5 години

Макар и единодушно да провъзгласихме пастелите като главно действаща палитра за настоящия пролетно-летен сезон, то за разгара на лятото бялото и всичко, което му приляга, стои в основата на горещия стрийт стайл.

От основното бяло до всичките му кореспондиращи нюанси като мръсно бяло, екрю, слонова кост и т.н, вечната лятна палитра се разпростира свободно и този сезон из гардеробите на модните момичета. А правилото за носене, ако може да се каже, че всъщност има такова, е следното: носим го задължително от глава до пети, комбинираме сходните тонове в една визия без притеснение, а аксесоарите задължително избираме контрастни.

Последното от изброените е особено важно, за да се балансира цялостното впечатление на аутфита и да не получи размиване на тоновете. Затова черните или кафяви чехли/сандали, както и големите обици и особено актуалните колиета с мидички, са всичко, от което all white визията се нуждае>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.