Следва

Dare U: Envy зелено

Sephora & Benefit: Мисия "Перфектни вежди"

Eyebrows on FLEEK...

Face преди 5 години

Както вече се разбрахме, Benefit е да имаме перфектни вежди, затова...

Пътят към перфектните вежди изначало е трънлив - едно грешно движение може да доведе до пълна катастрофа. Този уикенд обаче въпросният път си има ясно начертана дестинация - козметичният Рай Sephora в The Mall, където на 17,18 и 19 август от 12 до 20 часа ще се проведат безплатни демонстрации със специалист от Benefit, а за всеки два закупени продукта с марка Benefit, клиентите ще получават подаръци. Същинският гвоздей всъщност е услугата, която ще бъде на разположение на всички посетители - съвет за оформяне на вежди, който както разбирате е lifesaver. Все някой трябва да ти "удари шамар", казвайки ти да приведеш веждите си в ред, в случая освен шамар, всеки ще получи и съвет, и то от професионалист!

Ивентът е част от кампанията на Sephora, която ни предоставя период от близо месец (от 14 август до 6 септември), през който на фокус са веждите - подчертани, скулптирани, добре оформени и как да ги постигнем!

Освен за перфектния вид на веждите ни, Sephora се грижи и никога да не оставаме без верни съюзници, където и да ходим - Me & Mini Me kit-четата за оцеляване в градска среда са тук, тук, тук и тук.

More Face