Следва

Happy B-day: Дженифър Лорънс на 28

Новата светска двойка: Кара + Ашли

Well, that was unexpected...

Celebrities преди 5 години

За първи път за романса между Кара Делевин и Ашли Бесън се заговори през май тази година. Тогава музата на Карл Лагерфелд и звездата от сериала "Малки сладки лъжкини" бяха сгащени заедно.

Ето, че сега всички слухове за романтичните им отношения за потвърдени, след като папараци нащракаха двойката да се целува страстно на летището в Лондон.


Момичетата очевидно не крият чувствата си една към друга и не спряха да се прегръщат и целуват.


По-любопитното е, че вратлето на Ашли се краси от минималистична буква C, която, повече от очевидно, затвърждава любовта й към Делевин.

Отбелязваме само, че Кара от доста дълго време не крие сексуалната си ориентация. Що се отнася до Бенсън - актрисата не е имала връзка с жена до този момент, а миналата есен се раздели с Райън Гууд.


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.