Следва

Happy B-day: Дженифър Лорънс на 28

Новата светска двойка: Кара + Ашли

Well, that was unexpected...

Celebrities преди 5 години

За първи път за романса между Кара Делевин и Ашли Бесън се заговори през май тази година. Тогава музата на Карл Лагерфелд и звездата от сериала "Малки сладки лъжкини" бяха сгащени заедно.

Ето, че сега всички слухове за романтичните им отношения за потвърдени, след като папараци нащракаха двойката да се целува страстно на летището в Лондон.


Момичетата очевидно не крият чувствата си една към друга и не спряха да се прегръщат и целуват.


По-любопитното е, че вратлето на Ашли се краси от минималистична буква C, която, повече от очевидно, затвърждава любовта й към Делевин.

Отбелязваме само, че Кара от доста дълго време не крие сексуалната си ориентация. Що се отнася до Бенсън - актрисата не е имала връзка с жена до този момент, а миналата есен се раздели с Райън Гууд.


More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.