Следва

Симпатично до доказване на противното: Nervure

Какво носи Редакцията: A Touch of Leopard

City jungle...

All fashion преди 5 години

От вчера не мога да дишам и за пореден път се озовавам в модната позиция на безвъзвратно влюбена в animal print-a.


Градската джунгла е доволно празна, сряда е, а горещината умаря сетивата до безобразие. Обличам както следва: леопардова пола, изровена от дебрите на гардероба, който едва си поема дъх и се пука по шевовете, в комбо с черен бейсик топ на H&M.

Разкошността на целия аутфит се получава от черното кимоно, което е любовник както на градския стрийт, така и на плажния пясък. Допълвам с така противоречивите чехли Birkenstock и мини на Folli Follie, всичко отново в noir.


Аксесоарите са golden - минималистини пръстени по двете ръце, и няколко на брой тънки верижки, една от който определено бих загубила в Dior подобно на Карди Брадшоу /just kidding, обожавам си я!/. Единственият цвят в цялото са червените cat eye tiny очилца, който добавят един пикантен привкус на усещането за диво и неопитомено.



More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.