Следва

Back to 1979-a: Фреди Меркюри + The Royal Ballet

СПЕЧЕЛИ: Безсрамен аромат от Gaultier

Saints&Sinners...

All About Life преди 5 години

Добре дошли на безсрамното представление на Jean Paul Gaultier в развратния квартал Пигал, където за една нощ се извършват хиляди грехове и където всички лилави неонови светлини са цветът на изкушението!

Облечен в именно тези лилави неонови светлини, подтикващи към изкушаващи емоции, идва ароматът на Мадам Министър - Scandal, чиято история Готие продължава да ни разказва. Madam La Ministre влиза в официалната си роля на високопоставена личност през деня, а вечер е неуморима парти дива, редовна посетителка на френския дистрикт Пигал, където разврат дебне отвсякъде. Ароматът на La Ministre е сладък, силен и завладяващ; с базово ухание на пачули и сандалово дърво, сърцевина от мексиканската тубероза и хималайския нард, основни цитрусови и медени нотки. Докато първият Scandal аромат бива описван като освободен и игрив, то вторият е обявен за неубоздан и освобождаващ.

През нощта Mадам Министър се вълнува единствено от наистина важния въпрос:
"Къде и с кого ще се забавляваме тази вечер?!"
Къде? - В Пигал! С кого? - В компанията на Jean Paul Gaultier!

А ние ви питаме: От какво и от кого се нуждаете за една безсрамна нощ?

Бъдете колкото се може по-освободени и разкрепостени в отговорите си, а в замяна ние ви подаряваме безсрамие в бутилка - Scandal by Night от Jean Paul Gaultier! "Скандалният" аромат на французина е на пазара у нас от този месец, а вие имате възможността да сте едни от първите притежатели на притегателния аромат!

За отговорите ви ще следим под специалните ни постове в Faceboок и Instagram (като за целта трябва да следвате инстапрофила на @viewsofia и да сте харесали страницата ни във Фейсбук - View Sofia) Развинтеното въображение ви печели бонус точки и по-голям шанс да се сдобиете с нов характерен аромат, подходящ за една истинска Кралица на Scandal-а и Нощта!

От днес (03.09), та чааак до 9-ти септември ще събираме и четем вашите отговори, а на 10-ти септември (понеделник) на случаен принцип ще изтеглим Победителката и нова горда притежателка на уханието на развратния Пигал!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.