Следва

Summer is still here: 5 основателни причини да носим джапанки

Симпатично до доказване на противното: Nervure

Знаехте ли я??!?!?!

All fashion преди 5 години

Руснаците са ни любими от край време, защото по един особено симпатичен начин успяват да наложат соц източния тренд в модата all over the world, вижте Vetements, например.

Гоша е ясен - в него сме влюбени, новите ни любимци при бижутата - Smog, също. Irma и ултра якото им бельо е толкова минималистично, че моли за обичане, а от Dokuchaeva, Sputnik1985 и Walk of Shame купуваме В–С–И–Ч–К–О веднага!

Е, Nervure, дело на Андреа Биасини, е италианско, но това не ни пречи да го ОБОЖАВАМЕ.


Лейбълът ни предлага модерни плетива с още по-модерни слогани, които обещават да направят студените сезони толкова фешън, че всички да ни питат с какво сме облечени. Самото име на марката, основана през 2017 г., разказва история на динамиката и очарователното преплитане на преждите.



 

"Учих Архитектура, за да последвам един традиционен път, както на моето семейство би му се харесало, но винаги съм изпитвал голяма страст към модата", издава за пътя през архитектурата до фешън индустрията красивият дизайнер.

В последната колекция, Pre-Spring 2018-та, на Nervure - вече познати в сериозен международен план - виждаме една страхотна игра на обеми и контрасти на материалите... чудим се, какво ли още ще ни покаже симпатичният италианец?

 

A post shared by Nervure Official (@nervureofficial) on



 

More All fashion