Следва

Шехерезада

Всички носят: Snakeskin print

Ссссс...

All fashion преди 5 години

Анималистичните принтове дават повече от силна заявка през изминалия, настоящия, а дори и за предстоящия моден сезон. Главната роля досега бе поверена единствено на леопарда, който със силния характер, който носи, абсолютно диктува случващото се на въпросния фронт, и в дизайнерските колекции, и на улицата.

С пускането на есенните колекции обаче, наблюдаваме изгряването на друг анималистичен принт, който краде сърцата ни, а и не само нашите, бихме казали. Става въпрос именно за змийския прочит, на който станахме свидетели през изминалата седмица на модата през февруари, където дизайнерите от Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж усилено интерпретираха пипкавия мотив в страхотните си колекции. И докато досега гледахме колекциите на снимки и се чудехме кога и как да да изпробваме поредния навлизащ тренд, то модните момичета вече ни показват как се прави.

Току-що приключилата седмица на модата в Копенхаген пък дава широк набор от примери за това колко добре може да изглежда всеки един елемент, щом е стилизиран правилно, а ние горещо подканваме поне към един поглед за вдъхновение>>>

More All fashion