Следва

Месец след раздялата с Черил: Лиъм си хвана 20-годишна

Happy Birthday, QUEEN: Мадона на 60!

Юбилей...

Celebrities преди 5 години

Мадона, която днес навършва 60 години - 40 от които е прекарала на сцената - по не писани правило се счита не само за кралицата на поп музиката, но и за икона на модата.

И това не само заради сътрудничество с известни модни дизайнери като Жан-Пол Готие или Рикардо Тиши, а заради постоянната игра на хамелеон на визиите.

Зад променящата се външна фасада винаги е имало твърда и независима позиция на общественото мнение на певицата.

"Това е идеален пример за това как популярната култура и стилът на улицата оказват влияние върху модния свят. В продължение на много години тя е една от най-модерните тенденции на нашето време. Тя, не по-малко от Карл Лагерфелд, прави мода!", казва легендарната Ана Уинтур за Мадона.

В началото на кариерата си певицата избира амплоа, подходящо за нейното време. Костюмите от дебютното й турне още са помнят, а първият й албум веднага удари на върха на чартовете - всичко това квинтесенцията на възклицание, бунтарски дух и диското на 80-те години.

На младини Мадона боготвори пънка, а безгрижният стил е нейният запазен знак. Чорлавата коса, ярки костюми, цветни якета и прекомерното много грим станаха визитната картичка на певицата.

Метаморфозите на звездата са много и все още не сме им видели края, защото, както всички знаем, кака ви Мадж не обича социалните правила и норми.

В галерията горе>>> секси провокациите на непокорната блондинка през годините! She is a Material Girl after all! ЧРД, QUEEN!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.