Следва

Месец след раздялата с Черил: Лиъм си хвана 20-годишна

Happy Birthday, QUEEN: Мадона на 60!

Юбилей...

Celebrities преди 5 години

Мадона, която днес навършва 60 години - 40 от които е прекарала на сцената - по не писани правило се счита не само за кралицата на поп музиката, но и за икона на модата.

И това не само заради сътрудничество с известни модни дизайнери като Жан-Пол Готие или Рикардо Тиши, а заради постоянната игра на хамелеон на визиите.

Зад променящата се външна фасада винаги е имало твърда и независима позиция на общественото мнение на певицата.

"Това е идеален пример за това как популярната култура и стилът на улицата оказват влияние върху модния свят. В продължение на много години тя е една от най-модерните тенденции на нашето време. Тя, не по-малко от Карл Лагерфелд, прави мода!", казва легендарната Ана Уинтур за Мадона.

В началото на кариерата си певицата избира амплоа, подходящо за нейното време. Костюмите от дебютното й турне още са помнят, а първият й албум веднага удари на върха на чартовете - всичко това квинтесенцията на възклицание, бунтарски дух и диското на 80-те години.

На младини Мадона боготвори пънка, а безгрижният стил е нейният запазен знак. Чорлавата коса, ярки костюми, цветни якета и прекомерното много грим станаха визитната картичка на певицата.

Метаморфозите на звездата са много и все още не сме им видели края, защото, както всички знаем, кака ви Мадж не обича социалните правила и норми.

В галерията горе>>> секси провокациите на непокорната блондинка през годините! She is a Material Girl after all! ЧРД, QUEEN!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.