Следва

Аphrodisiacs: Сангрия с Нар

Вечните 7 цитата на Мадона

"Понякога трябва да си кучка, за да постигнеш каквото искаш"

Celebrities преди 5 години

Днес, освен Робърт Де Ниро, "празнуваме" и Мадона. Втори ден, но за 40 години на сцена, на върха, не са достатъчни и 2 седмици. Разбира се, вчера я отбелязахме подобаващо в 158 кадъра и прилежащия им текст, днес решихме, че няма да разтягаме локуми, а ще цитираме само нея със седем цитата, които са always and forever. Директно от кралицата:

"Никога не забравяй да мечтаеш."

"Повечето хора ги е страх да кажат какво искат. Затова и не получават каквото искат."

"Аз съм корава и амбициозна, знам точно какво искам. Ако това ме прави кучка, добре."

"Винаги съм знаела, че трябва да бъда третирана като звезда."

"Надскочих себе си, за да мога да получа одобрение от света."

"За мен целият процес да бъдеш четка, в нечия друга картина, е доста сложен."

"Наясно съм с аспектите на моята личност, да бъдеш лисица, сърцеразбивачка и изключително провокативно момиче е много добър маркетинг имидж, но не е истинско. Затова не трябва да го приемаш сериозно."

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 16 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.