Следва

Vogue отказа на модели под 18

We love: Мария Шарапова x Nike

We want them all...

All fashion преди 5 години

Елегантност и сила на характера това крещи новата модна колаборация между Мария Шарапова и Nike.


"Това сътрудничество отразява моята нова мисия извън корта и вдъхновява жените от следващото поколение", написа известната тенисистка в Instagram, където публикува част от жестоките кадри за рекламната кампания.

Всъщност, Мария представя нова версия на добре познатия ни модел на Nike - Cortez. Вместо в кожен или меко розов вариант, моделът вече има карамелен цвят и червен слой в подметката, всичко това вдъхновено от есента на Ню Йорк.



Новите маратонки ще са перфектно допълнение както за спортните дрехи, така и за ежедневните костюми, които са ултра модерни в момента.

"Днес маратонките и уличният стил са много популярни, но също така изискват комфорт и елегантност, които никога няма да излязат от модата. Бях вдъхновен от класическите цветове, които самата аз постоянно нося и които могат да бъдат комбинирани с всеки гардероб", казва за дизайнерското решение на своя модел Шарапова.



Кецовете с подпис на известната тенисистка в колаборация със спортния гигант Nike ще са в продажба от 23-ти август, а според слуховете ще струват около 100 долара за чифт.

More All fashion