Следва

Vogue отказа на модели под 18

We love: Мария Шарапова x Nike

We want them all...

All fashion преди 5 години

Елегантност и сила на характера това крещи новата модна колаборация между Мария Шарапова и Nike.


"Това сътрудничество отразява моята нова мисия извън корта и вдъхновява жените от следващото поколение", написа известната тенисистка в Instagram, където публикува част от жестоките кадри за рекламната кампания.

Всъщност, Мария представя нова версия на добре познатия ни модел на Nike - Cortez. Вместо в кожен или меко розов вариант, моделът вече има карамелен цвят и червен слой в подметката, всичко това вдъхновено от есента на Ню Йорк.



Новите маратонки ще са перфектно допълнение както за спортните дрехи, така и за ежедневните костюми, които са ултра модерни в момента.

"Днес маратонките и уличният стил са много популярни, но също така изискват комфорт и елегантност, които никога няма да излязат от модата. Бях вдъхновен от класическите цветове, които самата аз постоянно нося и които могат да бъдат комбинирани с всеки гардероб", казва за дизайнерското решение на своя модел Шарапова.



Кецовете с подпис на известната тенисистка в колаборация със спортния гигант Nike ще са в продажба от 23-ти август, а според слуховете ще струват около 100 долара за чифт.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.