Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 20.08 - 26.08

Селена се надява Джъстин и Хейли да НЕ бъдат щастливи заедно

happily never after...

Celebrities преди 5 години

Според запознати Селена Гомез не само не е никак щастлива за бившия си и годеницата му, а и споделя на блзиките си, че се надява Хейли и Джъстин въобще да НЕ се оженят. Не можем да кажем, че реакцията на певицата е безпочвена, имайки предвид близо 10-годишната драматична връзка на Сел и Бийбър, която приключва окончателно в началото на тази година.

Източник на HollywoodLife.com разказва, че Гомез тайничко се надява сватба да НЯМА: "Дните, в които Селена е била най-щастлива, са дните, в които беше с Джъстин, и тя винаги се е надявала, че ТЯ ще стане негова жена, когато времето е правилно, а не Хейли", продължава източникът. "Ако този брак се състои, Селена ще бъде съкрушена."


 

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 2 дни

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 4 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.