Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 20.08 - 26.08

Селена се надява Джъстин и Хейли да НЕ бъдат щастливи заедно

happily never after...

Celebrities преди 5 години

Според запознати Селена Гомез не само не е никак щастлива за бившия си и годеницата му, а и споделя на блзиките си, че се надява Хейли и Джъстин въобще да НЕ се оженят. Не можем да кажем, че реакцията на певицата е безпочвена, имайки предвид близо 10-годишната драматична връзка на Сел и Бийбър, която приключва окончателно в началото на тази година.

Източник на HollywoodLife.com разказва, че Гомез тайничко се надява сватба да НЯМА: "Дните, в които Селена е била най-щастлива, са дните, в които беше с Джъстин, и тя винаги се е надявала, че ТЯ ще стане негова жена, когато времето е правилно, а не Хейли", продължава източникът. "Ако този брак се състои, Селена ще бъде съкрушена."


 

More from View Sofia

Говори ми за ЛЮБОВ, Георги Тошев

Love преди 4 години

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов! Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

More Celebrities