Седмичен ХОРОСКОП - 20.08 - 26.08

Astro преди 5 години

През тази седмица върху нас ще окаже влияние един основен аспект. Юпитер в Скорпион образува тригон с Нептун в Риби на 19-ти август, като това ще продължи през цялата седмица, поради бавното движение на двете планети.
Юпитер насочва сетивата ни към просперитета, кара ни да откриваме нови области за изследване, събуждайки желание за неедностранно развитие.
Нептун пък ни води до прозрения, които не бихме могли да имаме в друг момент. Сега шестото ни чувство, вярата ни са засилени и ние сякаш предусещаме как трябва да постъпваме и кое е най-доброто за нас.
Сега имаме ново съзнание за увереност, доверявайки се повече на интуицията си. Когато планетата на разгръщането и обогатяването (Юпитер) е съчетана с планетата на духовността (Нептун), те засилват изживяванията ни, давайки ни възможности за чиста радост и удовлетворение.

Тази седмица е плодотворна и поради позитивния ефект на Меркурий, който спира ретроградното си движение на 18-ти август. През тези седем дни той вече ще работи в наша полза, придвижвайки напред нашите идеи и мисли, карайки ги да излязат отвъд поставените граници и да дирят нови хоризонти. Сега ще можем да интерпретираме другите по-добре, без да налагаме върху тях собствените си очаквания и предразсъдъци.
Нереализираните планове могат да бъдат започнати отново, а допуснатите грешки – да се поправят. Сега има много по-малко трудности в тълкуването, общуването и изучаването на условията за реализация.
 

Хороскоп

Още от Astro